NEMA TEŽE OZLIJEĐENIH

Galerija | Krš i lom na Drenovi! Žestoki sraz dva automobila u Goranskoj ulici

Nesreća se dogodila večeras nešto prije 23 sata

Večeras nešto prije 23 sata na Drenovi, u Goranskoj ulici, dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila.

Iako fotografije tako ne sugeriraju, jer svjedoče o većim oštećenjima na oba vozila, prema izjavama svjedoka u nesreći nema ozlijeđenih osoba. To je potvrdio i jedan od vozača koji je sudjelovao u nesreći.

Do nesreće je došlo vjerojatno zbog ‘klasičnog’ oduzimanja prednosti prolaza. Prema riječima jednoga od vozača, dakle neslužbeno, drugo vozilo se iz sporedne ulice pokušalo uključiti u promet u Goransku ulicu na način da se vozač tog vozila nije uvjerio da može nesmetano i bez ugrožavanja drugih sudionika u prometu krenuti u promet glavnom ulicom.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici dežurnih službi. U tijeku je policijski očevid na mjestu nesreće nakon čega će biti poznate sve okolnosti i pravi uzroci ovog događaja koji je na svu sreću rezultirao samo materijalnom štetom. I šokom za sudionike nesreće, naravno!

Stoga još jednom molimo sve vozače, posebno one mlađe, da u dane vikenda posebno povećaju pažnju u prometu i pridržavaju se svih prometnih pravila kako ne bi ugrozili svoje i tuđe živote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari