GOLEMA ŠTETA

Galerija | KRŠ I LOM! Pogledajte: Zabio se u stup pa završio na drugoj strani ceste. Bio je pijan?

Na sreću, nema ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u Požegi

Prometna nesreća u Požegi jutros nešto iza 4.00 sata. Prema pisanju portala Požeški.hr, u Orljavskoj se ulici začuo snažan udarac.

Vozač osobnog automobila udario je u stup javne rasvjete, od siline udarca, stup je srušen, a odletio je na drugu stranu ceste.

Iz lokalnog medija neslužbeno doznaju da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. Još se ne zna je li prometnu nesreću prijavio sam ili je policija bila ondje.

Osim materijalne štete na automobilu i stupu, u nesreći nema ozlijeđenih.

Iz policije su najavili pojačane mjere u prometu tijekom vikenda. “Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu”, stoji u priopćenju.

“Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere”, dodaju iz policije, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari