DIO PREDMETA JE PRONAĐEN

LAKŠE SE DIŠE Uhićen mladić (26) koji je provaljivao u kuće na Krku; Napravio je veliku štetu!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Počinjenim kaznenim djelima oštetili su pet hrvatskih i jednog slovačkog državljanina za više od 50 000 kuna

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 21 i 26 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

“Spomenuti su u utorak, 11. siječnja provalili u obiteljsku kuću 49-godišnjeg slovačkog državljanina na području otoka Krka te mu otuđili više akumulatora solarnog sustava za proizvodnju električne energije.

VIDEO DANA:

Provedenim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnjak s još jednom osobom u više navrata od studenog prošle godine te u siječnju ove godine provalio u nekoliko kuća na području otoka Krka kojom prilikom su otuđili televizor, prijenosno računalo, akumulatorske baterije solarnog sustava, razni alat i druge predmete.  Počinjenim kaznenim djelima oštetili su pet hrvatskih i jednog slovačkog državljanina za više od 50 000 kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teških krađa, osumnjičeni 26-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 21-godišnjak prijavljen za jedno kazneno djelo teške krađe. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari