PET KRAĐA I JEDNA TEŠKA KRAĐA

LAKŠE SE VJEŽBA! Uhvaćeni kradljivci iz teretana, harali su opatijskim i riječkim vježbalištima

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Za pet krađa i jednu tešku krađu obojica osumnjičenika su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o osobama koje se sumnjiči da su u mjesecu studenom prošle godine na području Opatije počinili tri kaznena djela krađe i jedne teške krađe provaljivanjem. Naime, u sportskom centru su od korisnika otuđili novčanike s novcem i dokumentima, kao i druge predmete, čime su tri fizičke i jednu pravnu osobu oštetili za oko 570 eura i 75 dolara.

Tijekom istraživanja je k tome otkriveno kako su u istom mjesecu i u Rijeci u sportskom centru (teretani) počinili dvije krađe na štetu dvije fizičke osobe. Otuđenim novčanicima s dokumentima i novcem počinili su im materijalnu štetu od najmanje 120 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih pet kaznenih djela krađe i jedne teške krađe, po završetku istraživanja protiv obojice osumnjičenika podnesene su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari