'DA NE ČEKAJU RED'

Lažni ginekolog mobitelom pregledao više od 400 žena u Italiji. Uhićen je i prijavljen za silovanje

Foto: Unsplash

Nekima je čak savjetovao da bi se trebale suzdržavati od spolnih odnosa dok ne dođu na red

U Italiji je više od 400 žena pristalo obaviti online ginekološki pregled. No s druge strane, naravno nije bio pravi ginekolog, već vulgarni voajer kojeg je uhitila Državna policija u Tarantu, prenosi Jutarnji.

Sa skrivenog je telefonskog broja zvao gomilu žena te im govorio da na temelju podataka iz njihovih prethodnih pregleda postoji sumnja da imaju ozbiljnu vaginalnu infekciju, prenose RTL Vijesti. 

Zatim bi im predložio da pregled obave odmah mobitelom da ne moraju čekati u redu. Nekima je čak savjetovao da bi se trebale suzdržavati od spolnih odnosa dok ne dođu na red. Mnoge su žene, počevši od rujna ove godine, policiji prijavile da ih sa skrivenog broja zove muškarac koji se predstavlja kao ginekolog.

VIDEO DANA:

Kod osumnjičenog su pronašli nekoliko smartphona na kojima su bile snimke žrtava te podatci o njihovi telefonskim pozivima. Čini se da je njihove telefonske brojeve pribavio s portala s oglasima za online kupovinu. Prijavljen je za višestruko silovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari