BEBA JE STABILNO

Otac novorođenče izudarao šipkom! Susjedi o užasu: ‘Nije to prvi put . Puno pije’

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Liječnik je pojasnio kako dijete ima povredu na glavi i lijevoj natkoljenici ali je, ističe, na sreću dobro

U Županijsku bolnicu Čakovec dovezena je u subotu beba stara samo 20 dana s ozljedama glave i noge te njezina majka s lakšim ozljedama.

Ozlijedio ih je, kako neslužbeno doznaje Večernjii listSandro I., koji je metalnom šipkom u alkoholiziranom stanju nasrnuo na suprugu koja je u rukama držala sina. Zadao je nekoliko udaraca, zahvativši i bebu, nakon čega je i priveden.

Muško novorođenče koje je u subotu poslijepodne zajedno s majkom zaprimljeno u Županijsku bolnicu Čakovec s povredom glave, dobrog je stanja i nalazi se na općem pedijatrijskom odjelu, potvrdio je dežurni pedijatar dr. Dejan Balažin.

Pojasnio je kako dijete ima povredu na glavi i lijevoj natkoljenici ali je, ističe, na sreću dobro.

“Dijete se nalazi na odjelu zajedno s majkom i ostat će nekoliko dana. Ne očekujem da će biti komplikacija”, kazao je Balažin dodajući da majka, mlađa ženska osoba, također nema teže ozljede i da je dobrog stanja.

Bebu i majku u bolnicu je dovezla Hitna medicinska pomoć. Obitelj je iz romskog naselja Piškorovca.

“Nije to prvi put da ju je tukao. Čuo sam da su se često svađali. Bio je pijan i podivljao, udarao je i ženu i dijete. Imaju dvoje djece”, kazao je mještanin Piškorovca koji dobro poznaje obitelj.

“Puno pije, a kad se napije, onda su problemi”, dodao je, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari