'STVARNO MU JE TEŠKO I U VIDNOM JE ŠOKU'

Liječnica otkrila nove informacije o dečku (16) iz Rijeke koji je izgubio mamu i tatu na autocesti A1

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U otežanoj komunikaciji s ozlijeđenima saznaje se kako su, osim dječaka iz Rijeke te najteže ozlijeđenoga Moldavca, svi ostali državljani Egipta

Dan nakon stravične prometne kod Karlovca, u kojoj je poginulo troje ljudi, policijski istražitelji počeli su slagati cjelokupni mozaik događaja. Svih šest osoba ozijeđenih u strašnoj prometnoj nesreći na autocesti A-1, koji su zaprimljeni u Opću bolnicu Karlovac, i dalje su tamo na obradi. Jedan od njih, najteže ozlijeđeni, inače državljanin Moldavije, bit će danas upućen u KBC Sestre milosrdnice na daljnju liječničku obradu, piše Jutarnji list.

“On ima tešku ozljedu kralježnice te će mu liječenje biti nastavljeno u Zagrebu u Draškovićevoj. Jednog smo operirali i on je stabilno. Dvojica koja su lakše ozlijeđena žele što prije van iz bolnice, ali ćemo ih zadržati još neko vrijeme. Prvi koji će biti otpušten je 16-godišnjak, hrvatski državljanin, koji je zadržan zbog psihološke pomoći. Djetetu je stvarno teško i u vidnom je šoku. Jučer ga je obišla rodbina, posjetio ga je i ujak te smo u komunikaciji s njima”, izjavila je ravnateljica Opće bolnice Karlovac dr. Ivana Kovačić.

U otežanoj komunikaciji s ozlijeđenima saznaje se kako su, osim dječaka iz Rijeke te najteže ozlijeđenoga Moldavca, svi ostali državljani Egipta.

Policija utvrđuje detalje prometne nesreće, ali i ovog, po svemu sudeći, krijumčarskog posla koji je u pozadini tragedije. Kako doznaje Jutarnji iz izvora bliskom istrazi ozlijeđeni Moldavac izjavio je da je bio suvozač u Mitsubishiju, a ostali putnici iz toga terenca s mađarskim registracijskim oznakama odbijaju bilo kakvu daljnju komunikaciju, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari