DOŠAO PO SINA, A ONDA...

LJUBAVNI TROKUT Splićanin zatekao suprugu s ljubavnikom, pa ga izbo nožem

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sumnja se da je 45-godišnjak u nedjelju nešto prije 17 sati došao u stan na Spinutu u vlasništvu prijateljice i kume njegove supruge koja je inače zdravstvena djelatnica

U nedjelju je zbog pokušaja ubojstva uhićen i kazneno prijavljen 45-godišnjak. Iza svega zapravo stoji drama ljubavnog trokuta u kojoj je muž orijentalnim nožem izbo ljubavnika svoje supruge.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom. Sumnjiči se da je u nedjelju 21. kolovoza u poslijepodnevnim satima u stanu u Splitu nožem zadao ubodne rane 33-godišnjaku. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju sukladno čl. 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona jučer je tijekom večeri predan pritvorskom nadzorniku”, izvijestili su u utorak iz policije.

Došao po sina da ga odvede na Poljud, a onda…

Nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu i po njihovom prijedlogu sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela te zbog utjecaja na svjedoke.

Sumnja se da je 45-godišnjak u nedjelju nešto prije 17 sati došao u stan na Spinutu u vlasništvu prijateljice i kume njegove supruge koja je inače zdravstvena djelatnica.

U obrani je tvrdio da nije znao da će tamo biti i njezin 33-godišnji ljubavnik koji je s njima bio u prijateljskim odnosima, a bio je i gost na njihovom vjenčanju. U stan je došao navodno po svog sina kojeg je htio te večeri voditi na utakmicu Hajduka i Lokomotive na Poljudu te je u jednom trenutku došlo do prepirke i naguravanja sa 12 godina mlađim muškarcem.

Suprugi slao prijeteće poruke isti dan

Zatim je 45-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola, izvadio nož dug 42 centimetara i oštricom dužine 24 centimetra, kojeg je držao za pasom, dva puta ubo u lijevi kuk svog “neprijatelja”. Jedan od uboda prodro je četiri centimetra u bok ljubavnika, piše Slobodna Dalmacija.

Okrivljeni suprug je nakon sukoba otišao iz stana, a nakon što je pozvana policija i Hitna pomoć te je za njim pokrenuta policijska potraga on je sam dragovoljno došao i predao se policiji. U svojoj je obrani pojasnio da je sa suprugom u procesu pomirenja, da će mu se ona vratiti te da je orijentalni nož nosio sa sobom jer ih je 33-godišnji ljubavnik maltretirao zbog takve njene navodne odluke te da ju je i fizički zlostavljao.

Međutim, isti taj dan je suprugi na mobitel slao poruke u kojima piše da je neće pustiti na miru dok ne liši života 33-godišnjaka, a supruga je te poruke odmah pokazala svom novom partneru. Nije mu pomoglo niti uvjeravanje tužitelja i suca da se nalazi u kreditiima i da mu je samo stalo do dobrobiti svoje djece, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari