SMJEŠTEN U BOLNICU

Masturbirao na plaži u Puli! Zadržali ga mladići, pokazao im slike pedofilskog sadržaja i rekao da se uvijek izvuče

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne prikazuje osobe ni događaje opisane u tekstu. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Na pulskoj plaži Ambrela na Verudeli

Muškarac (35) je u ponedjeljak poslijepodne na pulskoj plaži Ambrela na Verudeli masturbirao i time zgrozio mnoštvo kupača.

On će, kako doznaje Glas Istre, zasad biti samo prekršajno prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija je izvijestila da je u 17.20 sati zaprimljena dojava da u turističkom naselju Verudela muška osoba vrijeđa i omalovažava moralne osjećaje građana. Protiv 35-godišnjeg muškarca podnosi se optužni prijedlog, a policija nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje nad muškarcem i utvrđivati okolnosti događaja.

Građani koji su u ponedjeljak poslijepodne svjedočili ovom događaju ispričali su da je nekoliko mlađih muškaraca, vidjevši ga da masturbira u javnosti, prišlo 35-godišnjaku te su ga zadržali do dolaska policije. Za to vrijeme on im je navodno pokazivao fotografije pedofilskog sadržaja koje su bile spremljene u njegovom telefonu i koje su ih poprilično zgrozile.

Rekao im je da mu to nije prvi put i da se uvijek izvlačio na bolest te da će ga policija ionako odvesti u bolnicu gdje će provesti dva mjeseca, a onda će po izlasku činiti iste stvari.

Glas Istre neslužbeno doznaje da je predmet daljnjeg kriminalističkog istraživanja policije upravo telefon, odnosno memorijska kartica 35-godišnjaka, jer su na njoj pronađene fotografije gole djece, odnosno pedofilski sadržaj. Čini se, međutim, da će nastavak tog kriminalističkog istraživanja malo pričekati jer je 35-godišnjak, budući da je riječ o osobi s duševnim smetnjama, umjesto u pritvor smješten u bolnicu, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari