LOPOVI ZNAJU GDJE JE „KEŠ“: Usred noći opljačkan hotel Jadran!

Vijesti o dobroj i plodnosnoj turističkoj sezoni doprle su i do pljačkaša koji su noćas uz prijetnju orobili recepciju hotela

Noćas nešto iza 2 sata u hotelu Jadran na Pećinama (Šetalište XIII divizije 46) nepoznate osobe uz prijetnju su od recepcionera otuđile zasad nepoznat iznos novca. Ozlijeđenih osoba tijekom ove pljačke nasreću nije bilo.

Odmah po dojavi o događaju na mjesto zločina izašli su policijski djelatnici kojima je međutim preostalo samo napraviti očevid i pokrenuti potragu za pljačkašima.

Nažalost, vijesti o pljačkama hotelskih objekata postale su na Kvarneru sve učestalije (pljačka u Selcu prije tjedan dana), i ove turističke sezone gotovo da po učestalosti zamjenjuju one iz rubrike crne kronike o pljačkama benzinskih postaja ili kladionica.

To je još jedan – iako neželjeni – dokaz da su i lopovi prepoznali gdje ima „keša“, i kome ovoga ljeta ide dobro što se zarade tiče.

Za nadati se da će hotelske kuće, njihove zaštitatske službe i policija iznaći načine i zaštitne mjere kako bi se slični ovakvi pokušaji osujetili u startu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari