OŠTETIO USTANOVU

Ma što mu je to trebalo! 50-godišnjak na kvarnerskom otoku “pao” zbog običnog “kokošarenja” s ulaznicama

Foto/Riportal

Riječ je o osumnjičeniku koji je kao zaposlenik jedne lošinjske ustanove u kulturi, tijekom rujna, prilikom naplate ulaznica  izdavao kopije ranije naplaćenih računa ili izdavao ulaznice bez računa, a dobiveni novac od naplate zadržavao za sebe

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere.

VIDEO DANA:

Riječ je o osumnjičeniku koji je kao zaposlenik jedne lošinjske ustanove u kulturi, tijekom rujna, prilikom naplate ulaznica  izdavao kopije ranije naplaćenih računa ili izdavao ulaznice bez računa, a dobiveni novac od naplate zadržavao za sebe.

Počinjenim kaznenim djelom oštetio je navedenu ustanovu u kulturi za za sada neutvrđeni iznos.

Završetkom istraživanja, 50-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela pronevjere, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari