ZAVRŠIO U PRITVORU

MAD MAX NA AUTOCESTI RI-ZG! Ignorirao policiju i zabio se u policijsko vozilo!

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

U utorak, 30. lipnja, 32-godišnjak je na širem području Delnica, krećući se u smjeru Zagreba, prije stjecanja prava upravljao teretnim vozilom marke Renault, delničkih registracijskih oznaka

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenih djela prisila prema službenoj osobi oštećenje tuđe stvari.

U večernjim satima u utorak, 30. lipnja, 32-godišnjak je na širem području Delnica, krećući se u smjeru Zagreba, prije stjecanja prava upravljao teretnim vozilom marke Renault, delničkih registracijskih oznaka. Policijski službenici pokušali su ga zaustaviti, ali se oglušio na upaljene zvučne i svjetlosne znakove na službenom policijskom vozilu.

VIDEO DANA:

U zavoju, gdje je kolnik podijeljen punom uzdužnom linijom, započeo je nepropisno pretjecati službeno policijsko vozilo. Iako se policijsko vozilo s ciljem izbjegavanja sudara pomaknulo, vozač je teretnim vozilom udario i oštetio službeno vozilo policije. Osumnjičeni 32-godišnjak se potom bez zaustavljanja udaljio, a teretno vozilo kojim je upravljao pronađeno je na delničkom području.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je priveden pritvorskom nadzorniku i kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Također, prekršajno će biti sankcioniran i temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari