STRAVA U PODRAVINI

Majka skoro ubila dijete (2) jer se muž htio razvesti od nje? Bacila je dijete na pod, a onda podmetnula požar

Photo: Igor Šoban/PIXSELL

Policija je uhitila 30-godišnju majku zbog sumnje da je pokušala ubiti svoju dvogodišnju curicu te za sve okriviti supruga

Stravičan slučaj dogodio se na širem đurđevačkom području, i to još u srijedu u poslijepodnevnim satima. Kako otkriva Podravski, čini se kako se majka odlučila na taj užasan čin jer se muž htio razvesti od nje.

Svađa je izbila u srijedu u klijeti nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a supruga je u jednom trenutku bacila dijete na pod. Potom je izbio i požar koji je žena, kako se sumnja, namjerno podmetnula. Majka je potom s djetetom otišla u bolnicu te ispričala da ih je muž napao.

Dijete je prebačeno u zagrebačku Klaićevu gdje su ustanovili da ozljede nisu opasne po život.

Policija je izvijestila da je protiv 30-godišnjakinje koja je prekjučer na širem području Đurđevca  pokušala ubiti svoje dijete rođeno 2020. i potom lažno prijavila kazneno djelo, PU koprivničko- križevačka nakon dovršene kriminalističke istrage podnijela kaznenu prijavu i osumnjičena je odvedena u pritvor, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari