SUKOB NAVIJAČA

Makljaža na Kikovici: Sinoć se potukli navijači iz Osijeka i Rijeke, ima ozlijeđenih

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih činjenica i sudionika ovog događaja

“Jučer, 4. listopada oko 22.15 sati zaprimiljena je dojava o tučnjavi u blizini naplatnie postaje na Kikovici blizu Rijeke, izvijestili su iz PU peimorsko-goranske.

Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja.

“Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja.

U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo, dodali su iz policije.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari