IZAŠLA JE KAD JE DOŠLA POLICIJA

Malo jača ‘kriza’: Žena (31) provalila u ljekarnu u Rijeci, trebala joj je kutija medikamenata. Potom se zaključala u WC

Foto: Unsplash

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, 31-godišnjakinja je prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobi koja je u petak, 1. prosinca oko pola noći, provalila u prostorije ljekarne u Rijeci i otuđila najmanje jednu kutiju medikamenata. Pri tome ju je zatekao djelatnik zaštitarske tvrtke, no ista se zaključala u sanitarne prostorije i nije izašla sve do dolaska policije kada je i privedena na kriminalističko istraživanje.

Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Poradi navedenog kaznenog djela 31-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari