PSOVALA MU SVE PO SPISKU

Marija (26) završila u pritvoru jer je mužu povrijedila dostojanstvo: ‘Posvađali smo se oko čišćenja’

Nesretna Marija sve je priznala na sudu i rekla da su se posvađali oko čišćenja. Sutkinja je utvrdila da je muškarac uznemiren i povrijeđeno mu je dostojanstvo

Marija (26) je uhićena nakon što je u stanu počinila psihičko nasilje u obitelji prema izvanbračnom mužu (30). Ona je naime psovala partnera klasičnim hrvatskim psovkama, koje nećemo prenositi, sredinom prosinca u 12.30 sati u stanu u Zagrebu.

Sud je to nazvao psihičkim nasiljem. Žive zajedno godinu i pol, piše Danica.

Nakon “viš sta se sad desilo” uslijedile su uvrede i psovanje vezano za povratak partnera u “rodno mjesto”, a spomenula je i Boga.

Istodobno je iz kupaonice uzela sredstva za čišćenje i bacila ih na pod te jednu kantu za smeće. Kanta se razbila nakon što ju je bacila. To je kod supruga izazvalo “osjećaj uznemirenosti i povrede dostojanstva”, navela je sutkinja.

Policija je pozvana jer je ona vrištala i zapomagala

Susjedi su pozvali policiju jer su čuli da žena u stanu vrišti i zapomaže.

Marija je dva dana provela u pritvoru. Na sudu je sve priznala. Kaže da su se posvađali oko čišćenja i da je neprimjereno reagirala. Osuđena je i jer nije prijavila novo mjesto prebivališta u Zagrebu. Ona je, naime, iz Vrbovca.

“Žao mi je što je došlo do ovih prekršaja, a povremeno imamo kao i svaki par nesuglasica”, rekla je Marija.

Proglašena je krivom i kažnjena sa 70 eura. Kako je dva dana provela u policijskoj ćeliji, ne mora ništa platiti, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari