PRIVEDEN JE

E, sada je pretjerao! Uhićen je, a vozilo mu oduzeto! U Gorskom kotaru ‘pao’ vozač (42) koji je dulje vrijeme kršio sve moguće propise

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Vozač je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,26 g/kg te je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, izvijestila je policija.

​Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar u ponedjeljak, 18. ožujka u večernjim satima na širem delničkom području zaustavili su 42-godišnjeg vozača osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka.

Provjerom je utvrđeno da je riječ o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, koji je u trenutku zaustavljanja vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,26 g/kg te prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita “B” kategorije.

Zbog počinjenja navedenih prekršaja vozač je uhićen i priveden u službene prostorije policije, a vozilo mu je oduzeto.

Po završetku postupanja policije, jučer je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje, nakon čega je predan u zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari