DVIJE PUCNJAVE

MASAKR U DALMACIJI! Ubijena tri muškarca i žena, specijalci na ulicama

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ispred trgovine u Vodicama je ustrijeljen muškarac, a pucnjave je bilo i u Šibeniku

Ispred jedne trgovine u Vodicama dogodilo se ubojstvo. Oko 13 sati je iz automatske puške likvidiran muškarac. Šibenski doznaje kako se navodno radi o poznatom poduzetniku, prema pisanjima Indexa, vlasniku trgovačkog centra, koji je u tom trenutku sjedio u svom Mercedesu. Specijalna policija preplavila je grad, ali napadač je u bijegu. Navodno ima još mrtvih, ali nema potvrde.

Jedna muška osoba ubijena je oko 13 sati u Vodicama, a policija traga za zasad nepoznatim napadačem. Photo: Duško Jaramaz/PIXSELL

ŠibenikIN javlja da se pucalo i u šibenskim Ražinama, nedaleko od TLM-a. Nitko od žrtava nije primljen u bolnicu, no postavljena je policijska blokada u Njivicama.

Šibenski neslužbeno doznaje da se u pekari Matkol u vlasništvu Branka Kolopera na Ražinama u Šibeniku dogodilo trostruko ubojstvo. Navodno se taj čin povezuje s ubojstvom poduzetnika u Vodicama, a riječ je o istom napadaču. Index javlja kako je u 13:23 sati policija od Hitne pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dvojice muškarca i žene, u objektu na Južnoj magistrali.

Jedna muška osoba ubijena je oko 13 sati u Vodicama, a policija traga za zasad nepoznatim napadačem. Photo: Duško Jaramaz/PIXSELLPhoto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da  je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu  dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Pucnjava u Ražinama nedaleko TLM-a. Photo: Hrvoje JelaviĆ/PIXSELL

Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama”, navodi se u priopćenju PU šibensko-kninske.

Slobodna Dalmacija je nakon policijskog priopćenja objavila kako je ubojica navodno Branko Koloper, vlasnik propale šibenske tvrtke Matkol, koja je imala niz trgovina i pekarnica u Šibeniku, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari