URUČENI IM PREKRŠAJNI NALOZI

Unatoč propisanoj mjeri samoizolacije, Riječanka nonšalantno ušetala na šalter MUP-a…

Foto: Pixell

Ovaj tjedan je policija u PGŽ-i evidentiraala 15 osoba koje su prekršile određenu im mjeru samoizolacije poradi zaraze virusom Covid 19

Tijekom ovog tjedna, od 25. do 29. siječnja,  na području Primorsko-goranske županije evidentirano je 15 osoba koje su prekršile određenu im mjeru samoizolacije poradi zaraze virusom Covid-19.

Riječ je o 11 hrvatskih i četiri strana državljanina. Spomenuti stranci su zatečeni na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa te jedan na području Čabra, dok među navedenim hrvatskih državljanima izdvajamo žensku osobu koja je unatoč tome što joj je bila određena mjera samoizolacije, pristupila u šalter salu upravnih poslova u Policijsku upravu primorsko-goransku u Rijeci.
Osim nje, u Rijeci je zatečen hrvatski državljanin koji je došao registrirati vozilo u Stanicu za tehnički pregled, a drugi pak u liječničku ordinaciju. Neki prekršitelji su zatečeni izvan mjesta gdje su trebali biti u samoizolaciji, pa je tako jedan umjesto u Rijeci zatečen na Cresu u Porozini, drugi iz Vinodolske općine u Zagrebu, a jedan prekršitelj na širem području Matulja, umjesto u Crikvenici.

Zbog počinjenih prekršaja, sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, svim prekršiteljima su uručeni prekršajni nalozi kojima su novčano  sankcionirani s osam tisuća kuna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views