SVEGA K`O U PRIČI!

Matuljka (57) kupovala od ”šanera” i stradala; Policija u pretresu kuće naišla na skriveno blago…!

Foto: Riportal - (M.L.)

Tijekom pretrage doma i prostorija kojima se 57-godišnja osumnjičenica koristi na području Matulja, pronađeni su različiti predmeti u vrijednosti više desetaka tisuća kuna, a koja su pribavljena počinjenjem kaznenih djela krađa i računalnih prijevara

Policijski službenici Policijske postaje Opatija, u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prikrivanje.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u razdoblju od 2. rujna 2020. do 5. veljače 2021. godine, u obiteljskoj kući na širem području Matulja, posjedovala i prikrivala različite predmete ( televizori i dr. električni uređaji, kao i odjeća i obuća), iako je znala da su isti pribavljeni počinjenjem kaznenih djela krađa i računalnih prijevara koja su počinile druge dvije osobe za koja su već procesuirani. Pronađeni predmeti tijekom pretrage doma i prostorija kojima se 57-godišnjakinja koristi, u vrijednosti su više desetaka tisuća kuna te su oduzeti.

Poradi osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela prikrivanje, 57-godišnja osumnjičenica je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari