SVE ČEŠĆE KRAĐE

OPREZ! Pripazite na svoje limene ljubimce na Drenovi i na Škurinjama!

Ilustracija

Sveukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 9.000 kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u proteklih nekoliko dana provalili u dva vozila. Prema dosad utvrđenom između 17. i 18. ožujka nepoznati počinitelj je provalio u teretno vozilo, riječkih registracijskih oznaka parkirano na području Škurinja u Rijeci te otuđio mjerne instrumente, dok je tijekom jučerašnjeg dana provaljeno u osobno vozilo parkirano pored groblja na Drenovi.

Iz osobnog vozila, također riječkih registracijskih oznaka otuđena je u vozilu ostavljena ženska torbica s dokumentima, bankovnim karticama i drugim stvarima.

Sveukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 9.000 kuna, za koliko su oštećeni tvrtka iz Rijeke hrvatski državljani, vlasnici vozila i otuđenih predmeta.

Policija upozorava građane da predmete ne ostavljaju u vozilu na vidljivom mjestu jer upravo predmeti najčešće privuku pažnju provalnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari