Međunarodna karnevalska povorka protekla mirno, uz nekoliko pijanih, napušenih i svadljivih tinejdžera

Foto: Riječanin

Liječničku pomoć je zatražio 19-godišnji hrvatski državljanin kojem su utvrđene lakše ozlijede

U nedjelju 3. ožujka između 11 i 23 sata u središtu Rijeke na Međunarodnoj karnevalskoj povorci Riječkog karnevala 2019. prema procjenama policije nazočilo je oko 90.000 posjetitelja.

“Za vrijeme održavanja ovog javnog okupljanja četiri su osobe prevezene na HMP zbog alkoholiziranosti dok je 20-godišnji hrvatski državljanin prekršajno prijavljen zbog neovlaštenog posjedovanja marihuane.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Liječničku pomoć je zatražio 19-godišnji hrvatski državljanin kojem su utvrđene lakše ozlijede te je u tijeku utvrđivanje za sada nepoznate osobe koja ga je ozlijedila.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijet je optužni prijedlog protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pod utjecajem alkohola oko 21.45 sati u ulici Riva vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koji su osiguravali ovo javno okupljanje. Spomenuti je zadržan u službenim prostorijama policije te doveden na mjerodavni Općinski sud.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se svim građanima i posjetiteljima što je ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari