Mesar iz Rijeke u zatvoru zbog prijetnji socijalnoj radnici: ‘Znam gdje živiš, pregazit ću ti djecu’

To je kod socijalne radnice izazvalo zabrinutost i strah za živote djece, a prijeteće poruke prijavljene su policiji

Goran T. (40) iz Rijeke završio je u zatvoru jer je djelanici Centra za socijalnu skrb preko kolegice prijetio da zna gdje njena djeca idu u školu i da će ih pregaziti autom.

Sve se odigralo prošle srijede u stanu na Vežici kada je u njegovom stanu boravila voditeljica mjera nadzora nad odnosima između osumnjičenog i njegovog maloljetnog sina. Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, pritvoreni mesar je u jednom trenutku bez ikakvog povoda rekao da, ukoliko mu se smanji mogućnost viđanja s djetetom ili mu se produži nadzor Centra za socijalnu skrb, njegov sin neće imati oca.

Povišenim tonom nastavio je govoriti kako mu je prethodna socijalna radnica, koja je vodila njegov predmet, zaprijetila da će mu zabraniti viđanje djeteta. Naveo je i da mu je poznato gdje živi, da ima dvoje djece, da će ih pregaziti, dodajući da će njegov čin najvjerojatnije okarakterizirati kao ubojstvo iz nehaja.

To je kod socijalne radnice izazvalo zabrinutost i strah za živote djece, a prijeteće poruke prijavljene su policiji koja je ekspresno privela muškarca.

Sudac je odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo, javlja Novi list.

Kako se radi o prijetnji službenoj osobi, prijeti mu kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Inače, Goran T. je višestruko osuđivana osoba, ali za kaznena djela iz drugih oblasti.
Vijesti.hr
Ilustracija/Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari