Zaprosio ljubav svog života pod vodom i utopio se: ‘Nisi uspio čuti moj dogovor. Milijun puta: Da!’

Najsretniji trenutak pretvorio se u tragediju jer se Steven utopio

Amerikanka Kenesha Antoine zauvijek će sa suzama u očima pamtiti trenutak kada ju je njezin mladić Steven Weber zaprosio. Nažalost, Keneshi to neće biti suze radosnice jer Steven je umro nekoliko trenutaka nakon što ju je upitao hoće li se vjenčati za njega.

On je, naime, zaronio u more pa joj pred kamerom postavljenom iza prozora kućice pod vodom pokazao zaručnički prsten te na vanjsku stranu okna prislonio papir na kojem je pisalo: ”Ne mogu dovoljno dugo zadržati dah da bih ti rekao što sve volim na tebi. Ono što volim na tebi volim sve više iz dana u dan”.

”Nisi uspio čuti moj dogovor. Milijun puta: Da!”

Ubrzo potom najsretniji trenutak pretvorio se u tragediju jer se Steven utopio. Njegovu posljednju snimku i poruku Kenesha je objavila na Facebooku.

Među ostalim je napisala: ”Nisi uspio čuti moj odgovor. Da, da! Milijun puta: Da! Najljepši dan u našim životima pretvorio se u najgori. Ovo je okrutan preokret. Samo nekoliko dana prije svoje smrti rekao si mi kako si vidio nekoliko ljudi oboljelih od raka i da je ovo putovanje jedinstvena avantura na kojoj si prije nego umreš”, napisala je Kenesha.

Napisala je i da će zauvijek voljeti Stevena te neutješno dodala kako se nada da je sve to bila njegova šala.

”Poznavajući ga kao ljubitelja crnog humora, on sada sigurno nekome prepričava kako je kraljevski zeznuo prosidbu i umro pokušavajući izvesti nešto posebno”, napisala je Kenesha na kraju svoje objave, a prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari