MJEŠTANI U ŠOKU: Maloljetnik koji je ubio vršnjaka sin je policajca

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Prijatelj kojeg je ubio inače je iz Varaždina, no u Zagrebu je pohađao Centar za odgoj i obrazovanje ‘Vinko Bek’

Stravično ubojstvo potreslo je mještane Kupinca kod Jastrebarskog (OVDJE). 17-godišnji mladić nožem je izboo vršnjaka u polju. Po riječima očevidaca, nesretnog mladića ubadao je sve do smrti. Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu svog maloljetnog vršnjaka.

Kako piše Jutarnji list, maloljetni ubojica sin je zagrebačkog policajca i frizerke, a prijatelj kojeg je ubio inače je iz Varaždina, no u Zagrebu je pohađao Centar za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek”.

Iz kuće 17-godišnjeg ubojice, za kojeg susjedi imaju samo riječi hvale, nisu željeli komentirati događaj. “Nemamo riječi za to što se dogodilo”, samo su rekli za Jutarnji list.

Međutim, iako navodno pristojan i dobro odgojen, mještani su otkrili da je dane provodio “kao vuk samotnjak u šetnjama po mjestu i okolici”.
Vijesti.hr

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari