SKUPI "PROVOD"

Mladi Lošinjanin vozio pijan i drogiran. Mora platiti najmanje 28.000 kuna kazne!

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija

Zbog počinjenih prekršaja, 21-godišnjak je prijavljen Prekršajnom Odjelu mjerodavnog Općinskog suda te mu je predložena novčana sankcija od najmanje 28 000 kuna

U Malom Lošinju policijski sIužbenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad vozačem osobnog vozila zbog počinjenja nekoliko prekršaja.

Riječ je o 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, kojega su policijski službenici prilikom redovnog nadzora zatekli u utorak, 14. travnja oko 20 sati u središtu Malog Lošinja, dok je upravljao osobnim vozilom marke Ford, riječkih registarskih oznaka, s koncentracijom alkohola od 1,15 g/kg i bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije.

Uz to mu je utvrđena i prisutnost droge u organizmu, a prilikom provjere kod njega je pronađena i droga amfetamin, tzv. speed, u količini od 1,3 grama.

Zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, prijavljen je Prekršajnom odjelu mjerodavnog Općinskog suda te je predložena novčana sankcija od najmanje 28 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari