UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO Pojavila se nova snimka jezive zrakoplovne nesreće u kojoj je poginula 41 osoba

Foto: Screenshot

Četrdeset i jedna osoba poginula je 5. svibnja 2019. u nesreći ruskog putničkog zrakoplova koji je ubrzo nakon polijetanja morao prinudno sletjeti u moskovsku zračnu luku Šeremetjevo

Sada se pojavio novi video užasne nesreće Aeroflotova leta 1492 koji prikazuje što se sve događalo nakon prinudnog slijetanja zrakoplova.

Podsjetimo, ruski putnički zrakoplov Suhoj Superjet-100 sa 73 putnika i pet članova posade poletio je sa Šeremetjeva za Murmansk ali je ubrzo nakon polijetanja zatražio odobrenje procedure hitnog slijetanja zbog požara. Kada je sletio izbio je veliki požar.

Prema prvim izvješćima posada je uspjela prizemljiti zrakoplov tek iz drugog pokušaja. U dodiru s tlom avion se zapalio.

https://twitter.com/breakingavnews/status/1250381634123313153?s=12

Video snimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju avion u plamenu. Odmah po slijetanju, preživjeli putnici su evakuirani toboganom.

Kako je tada javljeno, avion je sletio s punim rezervoarima goriva jer je bilo opasno izvesti manevar pražnjenja iznad Moskve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari