TEŠKO JE OZLIJEĐEN

Mladi motociklist (18) teško stradao u Krasici; Na njegov neregistrirani motocikl naletio auto

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Vozači motocikala i mopeda su jedna od najugroženijih skupina u prometu pa policija apelira na sve vozače da budu vrlo oprezni i dosljedni u poštivanju prometnih pravila. Sve to kako ne bi došlo do izazivanja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama

U utorak 12. travnja oko 19 sati u Krasici na području Bakra dogodila se prometna nesreća. Teško je ozlijeđen 18-godišnji vozač motocikla.

“Očevidom je utvrđeno kako je 18-godišnjak upravljajući neregistriranim motociklom marke Aprilia, kretao se iz smjera Praputnjaka prema Škrljevu. Dolaskom do raskrižja s ŽC 5059 na njega naletjelo osobno vozilo marke Renault, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin.

VIDEO DANA:

Spomenuti vozač je ulazeći u raskrižje oduzeo prednost prolaska motociklistu i udario ga nakon čega je motocikl odbačen u lijevu stranu. Tamo je udario u parkirano osobno vozilo marke Honda, riječkih registracijskih oznaka, dok je motociklist pao na kolnik.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći, 18-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka. Tamo su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Policija ponovo podsjeća da su vozači motocikala i mopeda jedna od najugroženijih skupina u prometu. Apeliraju na sve vozače da budu vrlo oprezni i dosljedni u poštivanju prometnih pravila te propisa. Kako ne bi došlo do izazivanja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari