NAMIJENJENO PREPRODAJI

Policija kod dečka (18) s Raba pronašla deset grama marihuane i opremu za dilanje

Foto: Ilustracija

Pretragom doma i prostorija 18-godišnjaka pronađeno je desetak grama droge marihuana, tri drobilice, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Rab dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

VIDEO DANA:

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci. Provedena je pretraga doma i prostorija koje osumnjičeni 18-godišnjak koristi na području otoka Raba gdje je pronađeno desetak grama droge marihuana pakirane u manjim vrećicama, tri drobilice, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Utvrđeno je da je navedenu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje pa je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari