LAKO TAKO..

Mladi Talijan ‘džabe’ uživao toplom studenom u Rijeci; Boravio dva dana u hotelu a kad je trebalo platiti je rekao da nema novca

Foto: Unsplash/ Ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim talijanskim i 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevara.

Naime, 54-godišnji hrvatski državljanin je u srpnju ove godine angažirao osumnjičenog 42-godišnjaka za izvođenje građevinskih radova u svom stanu na Belvederu u Rijeci za što mu je platio predujam. Osumnjičenik je prema dogovoru radove trebao dovršiti do kraja kolovoza što nije učinio. Počinjenim kaznenim djelom materijalno je oštećen 42-godišnjak za oko 8000 kuna.

Osim toga, spomenuti 25-godišnji talijanski državljanin je tijekom studenog boravio dva dana u hotelu u Rijeci te je prilikom odjave izjavio da nema novčanih sredstava za podmirenje računa te je time oštetio tvrtku iz Poreča za oko 1500 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari