UŽASNA NESREĆA

​Policija otkrila okolnosti sinoćnje pogibije djelatnika HAC-a kod čvora Orehovica; Poginuo 38-godišnjak

Ilustracija: Željko Lukunić/PIXSELL

Od zadobivenih ozljeda ophodar ceste, 38-godišnji hrvatski državljanin, preminuo je na mjestu nesreće, priopćila je PU primorsko-goranska

Sinoć oko 22 sata na autocesti A6 kod čvora Orehovica dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 38-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica utvrđeno je kako je došlo do nesreće.

“65-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom marke Mercedes splitskih registracijskih oznaka, kretao se nepropisnom brzinom iz pravca Čavli u smjeru Rijeke. Pri tome je udario u skupinu vozila koja se nalazila na prometnici, a potom i u zadnji dio teretnog vozila, marke Iveco, zagrebačkih registracijskih oznaka, iz skupine kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin.”, izvijestili su iz policije.

“U tom trenutku na zadnjem dijelu priključnog vozila spomenute skupine vozila nalazio se djelatnik HAC-a – ophodar ceste, 38-godišnji hrvatski državljanin, koji je od zadobivenih ozljeda ,nažalost, preminuo na mjestu nesreće”, priopćili su iz policije

Ozlijeđenom 53-godišnjem vozaču je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Vozač 65-godišnjak je uhićen i priveden na postupanje u Postaju prometne policije Rijeka te je po završetku kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, kaznenog djela opisanog u čl. 227. st.4. i st.1. Kaznenog zakona.

Za vrijeme trajanja očevida promet na navedenom dijelu autoceste između čvora Čavle i Orehovica bio je potpuno obustavljen za sva vozila od 22.30 do 02.45 sati te usmjeren na druge alternativne pravce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari