PRETICAO U ZAVOJU

Mladi vozač (20) na Krku Renaultom udario motocikliste i pobjegao s mjesta nesreće! Nema dozvolu za vožnju.

Foto: Ilustracija (Ivo Čagalj/Pixsell)

Kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenim osobama

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela.

Sumnjiči se da je u srijedu, 24. lipnja, oko 11.50 sati na području Vrbnika na Krku, upravljajući osobnim vozilom marke Renault, riječkih registarskih oznaka, a prije stjecanja prava na upravljanje, prilikom pretjecanja vozila u zavoju udario u motocikl marke Suzuki, njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 69-godišnji njemački državljanin.

Od udarca je motociklist zajedno s vozilom i 62-godišnjom putnicom pao na kolnik. Oboje stranih državljana zadobilo je teške ozljede.

Nakon izazvane prometne nesreće 20-godišnjak je sa svojim vozilom napustio mjesto nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenim osobama u nesreći koju je prouzročio.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći, 20-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari