INTERVENIRALA I POLICIJA

Nema mira na nudističkoj plaži u Rapcu! Najprije zmija, sada umalo tučnjava zbog nove table

Nova tabla posvađala je kupače – verbalni sukob gotovo je eskalirao u fizički obračun

Austrijanci Helmuth i Heidi Haumann koji već 19 godina imaju stan u Rapcu, te u njemu borave od lipnja do listopada, i Drago Pentek iz Rapca izvijestili su nas o neugodnom incidentu koji se dogodio u četvrtak na nudističkoj plaži u Rapcu, piše Glas Istre.

Kako su nam rekli, na plažu su stigli njemački turisti, dva muškarca i dvije žene, sa četiri velika bijela psa koja su se ovdje trebali okupati što je uznemirilo ostale kupače među kojima je bilo i drugih turista.

Nastala je gužva, verbalno prepucavanje pa i između gostiju iz Njemačke koje je zamalo eskaliralo u fizički obračun. Kupači među kojima su bili Nijemci, Austrijanci kao i mještani Rapca tražili su od vlasnika pasa da napuste plažu jer ovo nije plaža za pse.

Pozvana je i labinska policija, stigli su i komunalni redari Grada Labina pa se situacija smirila a vlasnici pasa su s njima napustili plažu.

Međutim, ostao je gorak okus i nelagoda kod nudista koji se pitaju zašto je ispred nudističke plaže, koja je ovdje oduvijek, postavljena ploča sa natpisom da je dozvoljeno kupanje za pse, kada je njima bila namijenjena jedna druga plaža, mala uvalica ispred nudističke.

Rekli su nam da im je čak jedan policajac priprijetio da se ovdje više neće kupati, piše Glas Istre koji će opširnije o ovome incidentu pisati u tiskanom izdanju u subotu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari