DVA U JEDAN

Mladić (26) u G. kotaru vozio bez položenog ispita ali je zato imao ‘travu’. Skupo će to platiti!

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Optužnim prijedlogom je protiv 26-godišnjaka predložena novčana kazna od 2650 eura i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od godinu dana kada se ispune uvjeti

Policijska ophodnja je sinoć na području Ravne Gore, oko 22 sata zaustavila osobno vozilo, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin.

Provjerom je utvrđeno kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, a kod sebe je imao i manju količinu droge kokain te oko 5 grama droge marihuana.

Odmah je izdvojen iz prometa i priveden na postupanje nakon kojega je poradi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga prekršajno sankcioniran.

Optužnim prijedlogom mu je predložena novčana kazna od 2650 eura i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od godinu dana kada se ispune uvjeti.

Prema odredbama Zakona o strancima je prekršajno sankcionirana i putnica u vozilu, 28-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari