IDUĆI PUT SPORIJE

Mladić (26) u Smartu ”pičio” Kantridom skoro 100 na sat; Čeka ga novčana kazna

Foto: Ilustracija/ M.L/Riportal

Prošlog vikenda na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske policijski službenici proveli su pojačan nadzor u prometu i pri tome evidentirali ukupno 195 prometnih prekršaja

Od navedenog broja, 25 prekršaja se odnose na prekoračenja brzine i vožnju pod utjecajem alkohola, 20 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa te devet prekršaja nepropisnog korištenja mobitela u vožnji. Osim navedenih, zabilježeno je i šest prekršaja upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom, pet prekršaja zabrane upravljanja vozilom tri prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava te 102 ostala prometna prekršaja.

Najveća brzina od 92 km/h evidentirana je u jučer, 3. travnja u 23,10 sati na Kantridi u Rijeci. Policija je zaustavila 26-godišnjeg vozača koji se kretao navedenom  osobnim vozilom marke Smart, riječkih registracijskih oznaka, na mjestu gdje je ograničenje brzine određeno na 50 km/h. Zbog počinjenog prekršaja, vozač je novčano sankcioniran u skladu s važećim propisima.

VIDEO DANA:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari