AGRESIVAN I PIJAN

Pijani Gruzijac (28) divljao kod kafića u Rijeci, napao i policajce koji su došli intervenirati

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Po dolasku policije, odbio je dati na uvid osobne dokumente te se pokušao udaljiti s mjesta događaja

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Gruzije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi u pokušaju te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

“Spomenuti se sumnjiči da je jučer, oko 22,50 sati, u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Rijeci, galamom narušavao javni red i mir. Po dolasku policije, odbio je dati na uvid osobne dokumente te se pokušao udaljiti s mjesta događaja. Policijski službenici su ga u tome spriječili, a osumnjičenik je pri tom udario policijskog službenika koji je zadobio lake tjelesne ozlijede.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorske-goranske.

VIDEO DANA:

Priveden je u I. policijsku postaju Rijeka gdje mu je uvidom u putnu ispravu utvrđen identitet te mu je očitana koncentracija alkohola od 1,82 g/kg.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari