OŠTEĆENE RIJEČANKE

Mladić (28) izvarao dvije Riječanke na krajnje bezobziran način

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Protiv 28-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za dvije prijevare kojima je oštetio hrvatske državljanke

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevara.

Sumnjiči se da je 27. prosinca prošle godine u Rijeci dogovorio s 21-godišnjom hrvatskom državljankom kupnju njezinog mobitela čiju je prodaju oglasila putem interneta.

“Nakon usmenog dogovora, 21-godišnjakinja je povjerovala njegovom obećanju kako će joj odmah uplatiti novac za navedeni uređaj te mu ga ustupila, a on se prestao javljati na njezine pozive. Vjerujući njegovom lažnom obećanju oštećena je tako za devet tisuća kuna jer počinitelj do danas nije uplatio novac za kupnju istog, niti joj je vratio mobitel.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Tijekom kriminalističkog istraživanja je otkriveno kako je istovjetno kazneno djelo prijevare počinio i tri dana kasnije.

“Dana 30. prosinca na području Rijeke materijalno je oštetio 46-godišnju hrvatsku državljanku. Naime, s njom je također dogovorio kupnju mobitela, javivši se na njezin oglas, a iako je potpisao potvrdu kako će za isti odmah uplatiti novac, nije dogovoreni iznos uplatio niti joj je mobitel vratio pa ju je oštetio za oko 4300 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnova sumnje u počinjenje dva kaznena djela prijevare, završetkom istraživanja je protiv 28-godišnjaka podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari