DAN NAKON TRAGEDIJE

Mladić koji je usmrtio majku troje djece na Viru u teškom psihičkom stanju: “Doživio je veliku tragediju u obitelji…”

Iz KBC-a Split potvrđeno nam je da je dječak (3) i dalje životno ugrožen te je hospitaliziran u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti gdje će biti nastavljeno liječenje, piše Net.hr.

Ivanu Bakiću, 29-godišnjaku iz Zadra koji je u subotu navečer na Viru naletio na peteročlanu obitelj i usmrtio mladu majku (24), sudac Hrvoje Visković odredio je istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog mogućnosti od ponavljanja djela.

Kako je rekao njegov odvjetnik Davor Ukalović, oni će se žaliti na tu odluku, a Ukalović je u izjavi za medije rekao da je mladi vozač u teškom psihičkom stanju.

Neslužbeno doznajemo da je mladić prije nekoliko mjeseci doživio veliku tragediju unutar obitelji s kojom se teško nosi.

Iz KBC-a Split potvrđeno je da je dječak (3) i dalje životno ugrožen te je hospitaliziran u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti gdje će biti nastavljeno liječenje. Otac i djevojčica (4) su stabilno, ali i dalje u lošem stanju, dok je beba po koju su stigli baka i djed, i dalje u bolnici, ali u najboljem stanju, piše Net.hr.

VIDEO Na Viru proglašen Dan žalosti

Dan nakon strašne nesreće na Viru, u kojoj je mlada majka izgubila život, a njezin suprug i troje djece ozlijeđeni, priveden je 29-godišnji vozač. Više pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari