U KARLOVCU

Mladić u kafiću napao djevojku, ona ga pošteno pretukla

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Renato (18) je u kafiću napao Dijanu (16) pa od nje dobio poštene batine

Kobnu pogrešku počinio je Renato nakon što se krenuo u kafiću fizički obračunati s malodobnom Dijanom (16).

Prema presudi, pravi je rusvaj nastao u listopadu oko 22.30 sati na terasi kafića Vip u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu, piše Danica.

Renato je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir tako da je fizički napao malodobnu Dijanu “na način da ju je rukama odgurnuo od sebe, kojom prilikom je ista pala preko stolice na pod terase”. No, brzo je požalio što je to učinio.

Dijana se, naime, poput mačke podigla s poda, skočila do Renata i šakom ga snažno zveknula po nosu. Mladić se pokušavao izmaknuti, ali nije uspio, pa ga je Dijana povukla za majicu, zaustavila u bijegu i više puta svom snagom potegnula šakom u glavu.

U tom trenu se Dijani pridružio i njezin malodobni brat Davor (17) koja ga u prolazu “nogom udara u lijevi lakat ruke”. Sestri i bratu potom u pomoć pristižu Almin (18), Darko (17) i Mateo (19) pa je Renato dobio priličnih batina.

Mladić je u jednom trenutku uspio pobjeći iz tog košmara na terasi kafića, ali oko ponoći odlučuje se opet vratiti na mjesto “zločina”. Pritom od malodobnog Darka, onako usput, dobija zvučnu šamarčinu.

Sutkinja je ovih dana Renata, Almina i Matea, punoljetne sudionike tučnjave, proglasila krivima te im odredila 100 eura kazne plus 20 eura troškova postupka. Malodobnim sudionicima Dijani, Davoru i Darku sudit će se u odvojenom postupku.

Presuda je nepravomoćna i osuđeni se trojac na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku, piše Danica.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari