SVI MLAĐI OD 27 GODINA

Mladić u Sloveniji ubio 22-godišnjaka te ranio jednu ženu i dva muškarca

Foto: Facebook/ Novice&Obvestila&Sporočila Slovenija

Osumnjičenik M. P., kojeg je policija već obrađivala zbog imovinskih delikata, razbojništava, prijetnji i tjelesnih ozljeda te raznih prekršaja iz područja javnog reda i mira, pobjegao je s mjesta događaja

Još jedan stravičan zločin dogodio se u Sloveniji kod Brezja na glavnoj cesti Mirna Peč – Novo mesto sinoć oko 22 sata gdje je 25-godišnjak ubio 22-godišnjaka.

Prema prvim informacijama ranjene su i još tri osobe, jedna žena i dvoje muškaraca, svi u dobi od 19 do 27 godina. Prevezeni su u Opću bolnicu Novo Mesto. Jedan od njih je kasnije zbog ozljeda prevezen u Ljubljanu, javlja N1 Slovenija.

Osumnjičenik M. P., kojeg je policija već obrađivala zbog imovinskih delikata, razbojništava, prijetnji i tjelesnih ozljeda te raznih prekršaja iz područja javnog reda i mira, pobjegao je s mjesta događaja.

Policija ga je pronašla i uhitila u danas ujutro u 08:30 sati.

Ispred bolnice se u noćnim satima okupilo stotinjak ljudi koji poznaju osumnjičenog i njegovu žrtvu pa je policija tamo poslala nekoliko patrola, ali do nereda nije došlo, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari