ISTRAŽIVANJE SE NASTAVLJA

Mladići i muškarac u Rijeci i Bakru skrivali i dilali amfetamine, kokain, marihuanu, hašiš…

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ Ilustracija

Pretragom doma i vozila osumnjičenika pronađena je droga marihuana, kokain, amfetamin i hašiš, veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti, ali i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji  s Upravom kriminalističke policije MUP-a, proveli su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, starosti 21, 22 i 43 godine,  zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedene su pretrage doma, vozila i prostorija koje osumnjičenici koriste na području Rijeke i širem području Bakra.

Tom prilikom je u domu i vozilu 43-godišnjaka pronađeno 18.90 grama droge marihuana, 12,60 grama droge amfetamin, zatim 12.30 grama droge kokain, veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Pretragom domova i vozila dvoje 20-godišnjaka u Rijeci pronađena je manja količina droge hašiš i marihuana, ali i drugi predmeti za koje se sumnja da su u vezi počinjenja kaznenih djela.

Poradi osnova sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, troje navedenih osumnjičenika je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predano pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari