IZNIJELI AKTIVNU OBRANU

Mladići koji su skidali hrvatsku zastavu kod Knina pušteni da se brane sa slobode

Foto: Screenshot TikTok video

Podsjetimo, 20-godišnjak je 26. svibnja u mjestu Kovačić, na brdu Gradina kod Knina s čeličnog stupa skinuo hrvatsku zastavu dok ga je drugi snimao

Dvojica 20-godišnjaka i 49-godišnjak koji su bili privedeni zbog skidanje hrvatske zastave iznad Krčića i dijeljenja videa putem društvenim mreža, pušteni su da se brane sa slobode.

Kako javlja Dalmatinski portal, oni su ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku te su aktivno iznijeli obranu, a odluku o podnesenoj prijavi Državno odvjetništvo će donijeti naknadno.

Podsjetimo, 20-godišnjak je 26. svibnja u mjestu Kovačić, na brdu Gradina kod Knina s čeličnog stupa skinuo hrvatsku zastavu dok ga je drugi snimao.

Povezani video:

Mladić koji je skidao zastavu u jednom trenutku pokazuje i tri prsta, a snimku su objavili na TikToku i proslijedili 49-godišnjaku.

“Besmislen incidenti nerazumnih ljudi koji su samo napravili problem našoj zajednici, gdje osjećamo da je to naša domovina, ovim putem pohvaljujem policiju i pravosudni sustav”, rekao je župan Marko Jelić.

U razgovoru za RTL Danas, gradonačelnik Knina, Marijo Ćaćić rekao je:

“Nemam točne informacije, prema onome što sam naučio jedna od osoba je državljanin Republike Hrvatske, a druga dvojica navodno nemaju hrvatsko državljanstvo. Tu su u posjeti rodbini vjerojatno.”, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari