TAKO SE TO RADI

Ukrajinac se upucavao konobarici na Hvaru, a ona ga bacila u more. A onda je uslijedio novi šok

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Pijani ukrajinski državljanin počeo je zadirati konobaricu i upucavati joj se, a ona ga je gurnula u more

U nedjelju predvečer u Jelsi na Hvaru dogodio se incident u kojem je sudjelovao jedan Ukrajinac, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon cjelodnevnog ispijanja alkohola, pijani ukrajinski državljanin počeo je zadirati konobaricu i upucavati joj se. Konobarica nije tolerirala takvo ponašanje gosta pa ga je gurnula, zbog čega je pao s obale u more.

Nakon što se nekako izvukao na obalu, skinuo je mokru majicu i bacio je prema djelatnici, pokušavajući je pogoditi. U tom trenutku vlasnik restorana je intervenirao u njezinu obranu, što je rezultiralo time da je Ukrajinac ponovno završio u moru.

Odmah je platio dvije trećine izrečene kazne

Ispred ugostiteljskog objekta u Jelsi je došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojem su sudjelovale tri osobe. Utvrđeno je da je do narušavanja došlo kada je 39-godišnji državljanin Ukrajine došao na terasu obližnjeg restorana te je verbalno i potom fizički napao 43-godišnju djelatnicu koja ga je odgurnula prilikom čega je pao u more. Izlaskom iz mora je nastavio s napadom usmjerenim prema djelatnici te ga je u daljnjem napadu spriječio 37-godišnji djelatnik restorana koji ga je odgurnuo pri čemu je ponovno pao u more”, izvijestili su iz policije.

Troje sudionika incidenta su prijavljeni zbog prekršaja. Protiv 43-godišnjakinje i 37-godišnjaka, oboje hrvatskih državljana, podnesen je optužni prijedlog sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (propisana kazna je 300 do dvije tisuće eura ili do 30 dana zatvora). Također, 39-godišnjem državljaninu Ukrajine izdan je prekršajni nalog sukladno istom Zakonu. Policija ističe da nitko nije ozlijeđen u ovom incidentu koji je narušio javni red i mir.

Ukrajinac je odmah po dolasku policije na mjesto događaja platio dvije trećine izrečene prekršajne kazne, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari