BIZARNA KRAĐA

APEL ZA POMOĆ Riječaninu noćas ‘ispred nosa’ ukraden auto: ‘Spremni smo i platiti samo da se auto vrati’

Nevjerojatan slučaj krađe automobila dogodio se noćas na području Krimeje

“Brat je išao uzeti za jesti sebi jer je radio cijeli dan i ključ auta je bio unutra jer čovjek ne očekuje tako nešto u 2 ujutro. Samo su odjurili…”, svjedoči javno na društvenim mrežama brat mladića oštećenog drskom krađom automobila.

Riječje o automobilu marke Renault. Krađa se dogodila noćas, oko dva sata. Cijeli događaj opisan je u apelu koji su oštećeni Riječani odaslali putem društvenih mreža.

“Molim za pomoć. Sinoć 16.4 oko 2 sata ujutro mojem bratu su ukrali auto ‘pred nosom’ ispred Pekare Krimeja. Informacije koje znamo je da su dečko i cura zajedno sudjelovali u tome.Cura je bila u crvenom autu starijeg godišta, nešto kao fabia, ali brat nije siguran… Oboje imaju otprilike 18, 19 godina. Cura je osrednje visine, svjetlo smeđa kosa, nosi naočale. Dečko oko 175cm visok i mršav, bolji opis nemamo. Ako netko vidi ovaj auto molio bi vas da me kontaktirate (0994820416) ili policiju. Bili bi vam zahvalni i spremni smo i platiti samo da se auto vrati…”, stoji u apelu upućenom javnosti.

Doista, ovako drska krađa ne pamti se već dugo na riječkom području!

Nadamo se da je ovo bio samo trenutak neodgovorne obijesti i da će počinitelji krađe nakon par odvoženih krugova riječkim ulicama automobil neoštećen vratiti vlasniku. Time će izbjeći i veće sankcije policije i pravosuđa – stoga je to najpametnije što u ovom trenutku mogu napraviti.

NAJNOVIJE – Nešto prije 13 sati dobili smo poruku od autora apela da je ukradeni automobil pronađen, uz zahvalu čitateljima Riportala koji su u velikom broju podijelili ovu vijest s profila na društvenim mrežama Riportala!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari