POSLUŽILA SE

Mladoj Riječanki (23) u kafiću ukradena torbica. Uslijedio je horor za njezine financije!

Ilustracija: Riportal - M. L.

Nakon krađe torbe osumnjičenica je koristila i bankovnu karticu 23-godišnjakinje te je materijalno oštetila za najmanje 2300 kuna, izvijestila je policija.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine, koje su proveli policijski službenici I. policijske postaja Rijeka, a kojim je utvrđeno počinjenje kaznenih djela krađe i računalne prijevare.

Policija naime 26-godišnjakinju sumnjiči da je 23. listopada ove godine,  u ugostiteljskom objektu u središtu Rijeke, iskoristila nepažnju 23-godišnje hrvatske državljanke te joj otuđila torbicu s novčanikom u kojem su se osim novca nalazili i osobni dokumenti, bankovne kartice i drugi predmeti.

Nakon krađe je bez dozvole koristila bankovnu karticu 23-godišnjakinje te u jednoj trgovini platila račun za kupljene predmete čime ju je materijalno oštetila za najmanje 2300 kuna.

Pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela, 26-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari