TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Noćas na Biviju teško ozlijeđen 54-godišnji vozač, BMW-om udario u stablo

Ilustracija: Facebook/S.G.

Očevidom je utvrđeno da vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste pa je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te udario u stabla i zid uz nogostup

Sinoć oko 23.30 sati na području Bivia u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 54-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada je 54-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, i krećući se iz smjera Preluka prema Kantridi u Liburnijskoj ulici u jednom trenutku skrenuo s kolnika te udario u stablo.

Provjerama je potvrđeno da nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste pa je tako u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo udesno i udario u stablo na nogostupu te potom i u drugo da bi se na kraju od jačine udarca vozilo odbilo i udarilo u zid uz desni rub nogostupa.

Ozlijeđenom vozaču medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka gdje su mu liječnici dijagnosticirali zadobivanje teške ozljede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari