UPORAN U LOPOVLUKU

MLAKA Muškarac (45) ‘potiho’ krao mjesecima, nakupilo se tu više tisuća eura!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija 45-godišnjaka sumnjiči da je proteklih mjeseci na Mlaci u Rijeci višekratno otuđio izolacijski lim u vrijednosti više tisuća eura

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

“Riječ je o osumnjičeniku kojega je policija po dojavi prije dva dana zatekla u počinjenju krađe aluminijskih limova s cjevovoda na području Mlake u Rijeci.

Priveden je na kriminalističko istraživanje te se sumnjiči se da je u proteklih par mjeseci na navedenoj lokaciji višekratno otuđio spomenuti aluminijski izolacijski lim te time tvrtku sa sjedištem u Zagrebu materijalno oštetio za više tisuća eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osumnjičeni 45-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje krađe, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari