'JEDAN OD NAJGORIH ZLOČINA'

Osuđen na 40 godina zatvora! Filip Zavadlav izbrijane glave saslušao odluku, zapljeskao kad je čuo presudu

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Sudilo mu se zbog ubojstva Jurice Torlaka (37), Marina Bobana (25) i Marina Ožića Paića (25), koje se dogodilo u siječnju 2020. godine. Tada je pucao na Torlaka i Bobana koji su se nalazili na motoru, a potom i na Ožića Paića

Donesena je presuda trostrukom ubojici Filipu Zavadlavu.

Odlučeno je da će u zatvoru morati provesti još narednih 37 godina, budući da je tri godine već iza rešetaka. Podsjetimo, cijelo suđenje je trajalo duge tri godine, ispitano je mnoštvo svjedoka, piše RTL Danas.hr.

Sudilo mu se bog ubojstva Jurice Torlaka (37), Marina Bobana (25) i Marina Ožića Paića (25), koje se dogodilo u siječnju 2020. godine. Tada je pucao na Torlaka i Bobana koji su se nalazili na motoru, a potom i na Ožića Paića.

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Sud je ocijenio ovo jednim od najgorih zločina u Dalmaciji. Zavadlav se pokušao obratiti sutkinji, ali mu je ona rekla da je gotovo.

Pitanje motiva i dalje ostaje otvoreno. Na temelju dokaza bez obzira na motive utvrdili su da je počinio ubojstva.

“Okrivljenik negira da bi on sa svojim rukama iz oružja stisnuo obarač prema Marinu Bobanu, Marinu Ožiću Pajiću i Juricu Torlaku, a po pitanju motiva ja se priključujem u cijelosti tužiteljstvu”, poručio je Zavadlav na svom posljednjem suđenju.

Suđenje se ponavljalo upravo zbog toga što je Visoki kazneni sud smatrao da nisu utvrđeni motivi teškog trostrukog ubojstava u Varošu.

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Podsjetimo, Zavadlav je tijekom svog suđenja mijenjao šest odvjetnika. U veljači 2021. godine govorio je da bi ga se trebalo nominirati za Nobelovu nagradu za mir, a mijenjao je i izgled.

Bio je u početku mišićav, a kasnije mršav i ispijen. Pojavio se i u hipi izdanju, a na jednom ročištu pričao je isključivo na talijanskom da bi na idućem ročištu govorio da talijanski ne zna, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari