KAZNENA PRIJAVA 20-GODIŠNJAKU

MLAKA U gluho doba noći policija zatekla mladiće u autu s nedozvoljenim opijatima

Ilustracija: Riportal

Policija je u domu osumnjičenog 20-godišnjaka pronašla 66 grama droge spice galaxy, digitalnu vagu za precizno mjerenje i druge predmete koji se dovode u u vezu sa zlouporabom droge

Podnošenjem kaznene prijave protiv 20-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Riječ je o osobi koja je zatečena u utorak, 10. listopada oko 1.30 sati na području Mlake u Rijeci u osobnom vozilu kao putnik.

Policija je ,naime, u redovnoj kontroli zaustavila 21-godišnjeg vozača koji je u svom vozilu, riječkih registracijskih oznaka, osim 20-godišnjaka prevozio i 24-godišnjeg hrvatskog državljanina. Pri tome je kod spomenutih putnika pronašla manju količinu droge spice galaxy pa su privedeni na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga suca istrage u sklopu istraživanja je provedena i pretraga doma kojim se koristi 20-godišnjak na području Rijeke gdje je pronađeno 66 grama droge spice galaxy, digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 20-godišnjak je za navedeno kazneno djelo prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 24-godišnjak prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari