NASILJE U OBITELJI

Monstrum kod Rijeke: Tjednima brutalno tukao sestru i uzeo joj mobitel da ne može zvati pomoć

Foto: Ilustracija

Psihički i fizički zlostavljao svoju sestru s kojom živi u zajedničkom kućanstvu

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv 58-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji iz članka i kaznenog djela prijetnje, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je muškarac od 12. ožujka 2020. do 6. travnja 2020. na području jednog grada u Primorsko-goranskoj županiji psihički i fizički zlostavljao svoju sestru s kojom živi u zajedničkom kućanstvu.

Osnovano se sumnja da ju je 12. ožujka 2020. oko 22,30 sati udarao šakama i nogama po glavi i tijelu te joj oduzeo mobitel i telefon kako ne bi pozvala pomoć.

6. travnja je ponovio fizičko nasilje istovremeno joj uputivši prijeteće riječi koje su kod nje izazvale osjećaj straha za život, priopćio je DORH.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari